Árlista

bevill.hu

Főbb díjaink

Kiszállási díj: 5000 Ft
Óradíj: 4900 Ft

Minimális díj: 9900 Ft (kiszállási díj + 1 óra szerelés díja)
Amely tartalmazza a kiszállást, 1 óra szerelést Budapesten, illetve annak 20 km-es körzetében, valamint a szerelési segédanyagok (vezeték-összekötők 4 mm2­ig, tiplik, csavarok, stb.) költségeit is. Amennyiben a munka több ideig tart, mint egy óra, minden további megkezdett óra az óradíj szerint kerül felszámításra.

Hétköznapokon 09:00 - 19:00 között, az állandó megrendelőinknek a javítást 24 órán belül igyekszünk megoldani felár nélkül.
A Budapest 20 km-es vonzáskörzetén kívüli megrendelések esetén felárat számolunk.

Egyéb, kiegészítő díjaink

Plusz anyagbeszerzési díj: (kizárólag szükséges esetben!)
Az óradíj már tartalmazza a szerelési segédanyagok (vezeték-összekötők 4 mm2­ig, tiplik, csavarok, stb.) költségeit, azonban ha a munka elvégzéséhez szükséges külön anyagbeszerzés, ahhoz megegyezés szerint plusz óradíjat számítunk fel.

Sürgősségi és gyorsszerviz díj: (kizárólag szükséges esetben)
Gyorsszerviz minimális díj: 19 900 Ft (kiszállási díj + 1 óra szerelés díja)
Gyorsszerviz további óradíj: 4900 Ft

Sürgős esetekben lehetőség van a munkaidőn kívüli (17:00 - 09:00 között), hétvégi, illetve ünnep vagy munkaszüneti napokon való szerelésre is. (24 órás gyorsszerviz.)

A lakó által bejelentett munkaidőn túli javítást csapatunk mérlegeli aszerint, hogy szükséges-e azonnali javítás. A munkaidőn túli javítás elsősorban az élet- és balesetveszélyes helyzetek elhárítására korlátozódik. Amennyiben a bejelentést követő 3 órán belül nem tudjuk elkezdeni a javítást, úgy normál díjat számítunk fel. Az akár munkaidőben is kért azonnali szerviz díjai magasabbak, mint a normál árak! Ezt feltétlenül vegye figyelembe. További információért hívja a fenti telefonszámot.

Rendszeres, ismétlődő szakellenőri díjaink

Érintésvédelmi szerelői ellenőrzés:
Létesítmény (egy épület vagy egy lépcsőház ELMŰ-s betáplálási pontonként) időszakos, a KLÉSZ által előírt ellenőrzése érintésvédelmi szempontból (6 évenként): 19 000 Ft ­tól.

Érvényes: 2020. január 1. -ig